Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

υψηλή ποιότητα κατασκευής - έμπειρο προσωπικό - συνεχής υποστήριξη

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ήταν το 1965 η χρονολογία που αρχίσαμε δυναμικά να παρέχουμε υπηρεσίες Η/Μ μελετών. Το 2004,  συμπεριλάβαμε και το κατασκευαστικό τμήμα στην εταιρία μας.

Το Σεπτέμβριο του 2011, ξεκινώντας μια νέα εποχή, δημιουργήσαμε την KM engineering έχοντας πολυετή εμπειρία. Είμαστε περισσότερο από βέβαιοι ότι έχουμε ταυτιστεί με την εποχή μας και τις απαιτήσεις της, με παροχή υπηρεσιών ανταγωνιστικών σε ποιότητα, ευελιξία και οικονομική πολιτική.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε υγιής και δυνατή επιχείρηση και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας ενεργά και δυναμικά ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της εποχής. Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αρτίων τεχνικά και ανταγωνιστικών οικονομικά είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας και δρα αποκλειστικά υπέρ του πελάτη μας, πράγμα που είναι πάντα η φιλοδοξία μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η KM engineering έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχει υπηρεσίες ανταγωνιστικές σε ποιότητα, ευελιξία και οικονομική πολιτική.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

Ένας μηχανικός της εταιρίας μας θα σας επισκεφτεί δωρεάν για να συζητήσει μαζί σας και να σας δώσει τη καλύτερη δυνατή λύση
ώστε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας συμφέρει.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία μας απαρτίζεται από μηχανικούς, όπως και συνεργεία ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, οικοδόμων κ.α. με εμπειρία στη μελέτη και στη κατασκευή. Το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας μας κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα, κατασκευάζοντας με πάθος αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση και άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα.

Ο Θεόδωρος Πρωτοπαπάς, Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με αρ. μητρώου ΤΕΕ 10529, είναι πάντα δίπλα μας, ώστε να μας βοηθάει και να μας στηρίζει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του.

Ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς, γεννηθείς στην Αθήνα, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, με μεταπτυχιακό στα ψηφιακά συστήματα επικοινωνίας (Digital Communication Systems), διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επίβλεψη και στην υλοποίηση όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την εκπόνηση μελετών, μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας, π.χ. μελέτες αυτοκινητόδρομων και οικισμών.

Ο Μιχάλης Αλικαμπιώτης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μηχανολόγος μηχανικός και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην μηχανολογία και συγκεκριμένα στην ενεργειακή τεχνολογία αμέσως μετά. Εργάστηκε για 10 χρόνια ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία των Αθηνών και το 2011 αποφάσισε να συνεργαστεί με τον φίλο και συνάδελφο του Κωνσταντίνο για να δημιουργηθεί μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με ποιότητα και κύρος. Το γνωμικό «η ισχύς εν τη ενώσει», είναι αυτό που τους κάνει δυνατούς και επιτυχημένους, πάντα όμως ικανούς να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Μάρθα Ασβεστά, Αρχιτέκτων Μηχανικός του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακά στον Αστικό Σχεδιασμό και στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων, με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Διαχείριση τεχνικών έργων μεγάλου μεγέθους καθώς και σε μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων, είναι η γυναίκα που δίνει χρώμα και φαντασία στη δουλειά μας.

Οπότε οι ανωτέρω συνεργασίες, δημιούργησαν ένα σύνολο με μηχανικούς και τεχνικούς όπου η δύναμη τους αντλείται από το ομαδικό πνεύμα και τον κοινό τους στόχο, την επιτυχία που έρχεται από την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.